Feketeribizli-bor

Rendelés

Rólunk

Borászatunk egy kis gömöri faluban, Pádárban található. Célunk, hogy megőrizzük a borkészítés hagyományait. Hiszünk abban, hogy becsületes munkával öregbíteni tudjuk régiónk hírnevét.

Boraink

Feketeribizli-boraink olyan régióból származnak, ahol már 1866-ban is foglalkoztak borkészítéssel. Erről tanúskodik a község címere is, ami boraink címkéin is megtalálható. Ehhez a hagyományhoz kapcsolódik két különleges borunk.

Pádár Exclusive

Az Exclusive jelzésű borunkat a száraz borok kedvelőinek készítettük. Enyhén savas, kellemesen bársonyos ízét a különleges barrikolt készítési módnak, valamint a fekete ribizliben lévő gazdag savak és maradékcukor ideális arányának köszönheti.

Pádár Premium

A Premium jelzésű borunk telt, gazdag ízvilága elnyeri tetszését azoknak, akik az enyhén édeskés feketeribizli-bort részesítik előnyben.
A fekete ribizli gazdag savainak és a maradékcukor helyes arányának köszönhető a telt, friss és kellemesen gyümölcsös íze.

Pádár Arónia

Új receptünknek köszönhetően, sikerült ezen borunk vitamin, vas és szelén tartalmát növelni úgy, hogy közben megőriztük rendkívüli ízvilágát.

Pádár Sparkling

Az eredeti receptnek köszönhetően, amely a természetes cukrok és a gazdag savak egyensúlyán alapszik, a bor megőrzi teljes ízét és színét. A CO2 telítettsége frissességgel fokozza a bor gyümölcsös illatát.

Hogyan juthat borainkhoz?

Borainkat háromféleképpen szerezheti be, válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Egyenesen a termelőtől

Minden borunk elérhető közvetlenül a weboldalunkon, rendelje meg most!

Viszonteladóinktól

Térképünkön megtalálhatja, hol szerezheti be a Pádárt közvetlenül az üzletekben.

Partnereinktől

Boraink megvásárolhatók partnereink webshopjaiban is.

ribizlibor

A ribizlibor antioxidánsokat, C-vitamint, vasat és szelént tartalmaz.

Szelén: csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, növeli a koncentrációt, méregtelenítő hatással is rendelkezik. Hozzájárul a haj és a bőr egészségéhez. Végül, de nem utolsó sorban, növeli a szexuális vágyat.
Vas: hozzásegít a vérszegénység, fáradtság, álmatlanság elkerüléséhez, és energikusabbá tesz benünket.