Feketeribizli borok

Borászatunk kizárólag Európa legértékesebb gyömölcséből készít borokat és egyéb termékeket. Fekete ribizli amit az európai gyümölcsök királynőjének is szoktak nevezni több hasznos elemet is tartalmaz. Hogy mik ezek?

Vas
Antioxidánsok
C Vitamín

Miért a Feketeribizli bor?

A feketeribizli bor a legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcsborok egyike. A feketeribizli Európában termesztett legértékesebb gyümölcsök egyike. Sok vitamint, főleg C vitamintantioxidánsokat vasat és szelént is tartalmaz. Hatékony fáradtság és migrén ellen, valamint a női hormonháztartás egyensúlyban tartására is alkalmas. Ismert a vérképő hatása és pozitivan hat a csontok és izületek erősitésére is.

Használ a fáradékonyság ellen

Hat a migrén ellen

Erősíti a csontokat izületeket.

Boraink

Pádár Exclusive

Az Exclusive jelzésű borunkat a száraz borok kedvelőinek készitettük. Enyhén kesernyés, kellemesen bársonyos ízét a különleges barrikolt készitési módnak, valamint a fekete ribizliben lévő gazdag savak és maradékcukor ideális arányának köszönheti. 0,75 l Alkoholtartalom: 10,07%

Pádár Premium

Telt, gazdag ízvilága elnyeri tetszését mindenkinek, aki az enyhén édeskés feketeribizli bort részesíti előnyben. A fekete ribizli gazdag savainak és a maradékcukor helyes arányának köszönhető a telt, friss és kellemesen gyümölcsös íze. 0,75 l Alkoholtartalom: 11%

Elfogyott - Pádár fekete berkenyével

A padar fekete berkenyével olyan bor, amely nemcsak csemege, hanem életelixír is. A fekete ribizli gazdag ízével párosuló fekete bogyó finom jegyei minden kortyot felejthetetlen élménnyé tesznek. 0,75 l Alk. 11% vol.

Pádár Barrique

A bor színe mély rubinszínű, tele gyümölcsös feketeribizli-aromákkal, amelyeket a tölgyfából származó vaníliaaromák egészítenek ki. A bor friss, köszönhetően a feketeribizlis savak és a maradék cukor megfelelő egyensúlyának. 0,75 l Alk. 11% vol.

Pádár borászat

Borászatunk Pádárban, egy kis gömöri faluban található Szlovákiában. A község borászattal kapcsolatos írásos emléke 1866-ból maradt fenn, a borkészités hagyománya viszont kiveszőben van. Ezt a hagyományt szeretnénk községünkben megújítani azzal, hogy létrehoztuk borászatunkat, ahol a gyümölcsborok készitésére rendezkedtünk be. Becsületes munkával szeretnénk öregbíteni régiónk hírnevét.

„2015 óta motoszkál bennem a gyümölcspincészet alapításának gondolata. Mert abban az évben komoly egészségügyi kihívásokon mentem keresztül. És ez elgondolkodtatott, hogy mit tegyek ezután.“

Zsolt Simon

Vásárlói visszajelzések

Ha Pádár hazajön... Nézd meg a videókritikát.

Hogy néz ki, amikor a futár bekopogtat a kedvenc ribizliboroddal? Tekintse meg törzsvásárlónk videóértékelését! Ön is élvezheti a világszínvonalú feketeribizli bort otthonában, családjával vagy barátaival. Rendeljen Pádár bort és győződjön meg Ön is.

ÉV KIVÁLÓ TERMÉKE

Immár XXVIII. alkalommal rendezte meg 2023. február 25-én a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit Év Embere díjkiosztó gálát. A gálán a Pádár Borászat, Exclusive Feketeribizli bora Szakmai Elit Év Kiváló terméke Arany Csillag fokozatban részesült.

Az XXVIII. Szakmai Elit díjátadó kiemelt rendezvénye a Menedzserek, Topvállalkozások, Civil és Szakmai szervezeteknek. Szakmai Elit szelleméhez itt társult a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete.

A díjazottak sorában szinte kivétel nélkül megtalálhatóa­k voltak a sz­akma legje­les­ebb képviselői.

*Biztonságos szállítás érdekében csak teljes kartont tudunk küldeni. (1 Karton = 6 üveg)

1
MAIN HEADING
Subheading
1
MIX csomag
MIX csomag  × 1
-
+
16 932 Ft (ÁFA-val)
Részösszeg 16 932 Ft (ÁFA-val)
Szállítás Ingyenes
Összeg 16 932 Ft (Adótartalom: 2 822 Ft DPH)

Termékek
Mny
Ár
MIX csomag
-
+
16 932 Ft

Fizetés

  • Fizetés készpénzben vagy hitelkártyával a küldemény átvételekor.

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a webhely használatának egyszerűsítéséhez és a Személyes adatok védelme.

Visszahívást kérek

Segítségre volna szüksége?

Adja meg elérhetőségeit és kollégáink felkeresik
telefonon és állnak rendelkezésére.

Csízi Zsuzsa
Megrendelésekért felelős munkatárs

Nem tudja melyik termékünket szeretné?Keressen bátran és összeállítjuk Önnek az ideálís Pádár csomagot.

Elérhetőség

Telefonszám: +421 905 366 526 
Ügyfélszolgálat: 8:00 – 16:00
E-mail: [email protected]
Cím: 980 23 Pádár 96,  Szlovákia