Boraink

Feketeribizli-boraink olyan régióból származnak, ahol már 1866-ban is foglalkoztak borkészítéssel. Erről tanúskodik a község címere is, ami boraink címkéin is megtalálható. Ehhez a hagyományhoz kapcsolódik két különleges borunk.

Pádár Exclusive

Az Exclusive jelzésű borunkat a száraz borok kedvelőinek készítettük. Enyhén savas, kellemesen bársonyos ízét a különleges barrikolt készítési módnak, valamint a fekete ribizliben lévő gazdag savak és maradékcukor ideális arányának köszönheti. 

0,75 l Alkoholtartalom: 11%

Pádár Premium

A Premium jelzésű borunk telt, gazdag ízvilága azoknak a tetszését nyeri el, akik az enyhén édeskés feketeribizli-bort részesítik előnyben.
A fekete ribizli gazdag savainak és a maradékcukor helyes arányának köszönhető a telt, friss és kellemesen gyümölcsös íze.

0,75 l Alkoholtartalom: 11% 

Pádár Arónia

Új receptünknek köszönhetően a fekete ribizliből és fekete berkenyéből (arónia) készült borunknál nemcsak a vitaminok, a vas és szelén növekedését értük el, hanem egy finomabb ízvilágot is, amelyet minden bizonnyal értékelni fognak az exkluzív borok kedvelői is.

0,75 l Alkoholtartalom: 11%

Pádár Sparkling

Az eredeti receptnek köszönhetően, amely a természetes cukrok és a gazdag savak egyensúlyán alapszik, a bor megőrzi teljes ízét és színét. A CO2 telítettsége frissességgel fokozza a bor gyümölcsös illatát.

0,75 l Alkoholtartalom: 11%