Feketeribizli bor

RendelésItt kapható

Rólunk

Mi hiszünk abban, hogy becsületes munkával képesek vagyunk öregbíteni régiónk hírnevét. Borászatunk egy kis gömöri faluban található, ahol célul tűztük ki, hogy újra teremtsük a borkészítés hagyományait, és ebből az okból hoztuk létre a Pádár gyümölcsborászatunkat.

Boraink

Feketeribizli boraink olyan régióból származnak, ahol már 1866-ban is foglalkoztak bor készitésével. Erről tanúskodik a község címere is, ami megtalálható borunk címkéjén. Ehez a tradicóhoz kapcsolódik két különleges borunk.

Pádár Exclusive

Az Exclusive jelzésű borunkat a száraz borok kedvelőinek készitettük. Enyhén kesernyés, kellemesen bársonyos ízét a különleges barrikolt készitési módnak, valamint a fekete ribizliben lévő gazdag savak és maradékcukor ideális arányának köszönheti. 

Pádár Premium

A Prémium jelzésű borunk telt, gazdag ízvilága elnyeri tetszését mindenkinek, aki az enyhén édeskés feketeribizli bort részesíti előnyben.
A fekete ribizli gazdag savainak és a maradékcukor helyes arányának köszönhető a telt, friss és kellemesen gyümölcsös íze.

Pádár Arónia

Új receptünknek köszönhetően, sikerült ezen borunk vitamin, vas és jód tartalmának növekedését elérnünk, és mindezt, úgy hogy közben megőrizzük rendkívüli ízvilágát.

Pádár Sparkling

Eredeti receptnek köszönhetően, amelyek a természetes cukrok és a gazdag savak egyensúlyán alapszik, a bor megőrzi teljes ízét és színét. A CO2 telítettsége frissességgel fokozza a bor gyümölcsös illatát.

Hogyan szerzheti be a pádárt

A mi borainkat háromféleképpen szerezheti be, válassza ki az önnek legmegfelelőbbet!

1. Termelőtől egyenesen

Minden borunk elérhető közvetlenül tőlünk, rendelje meg most!

2. Viszonteladóinktól

A térképünkön megtalálhatja, hogy hol szerezheti be a Pádárt közvetlenül az üzletekben.

3. Partnereinktől

A boraink megvásárolhatóak partnereink webshopjaiban is.

ribizlibor

A ribizlibor tartalmaz antioxidánsokat, C-vitamint, vasat és szelént.

Szelén: csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, növeli a koncentrációt, méregtelenítő hatással is rendelkezik. Hozzájárul a haj és a bőr egészségéhez. Végül, de nem utolsó sorban, növeli a szexuális vágyat.
Vas: A vas hozzásegít a vérszegénység, fáradtság, álmatlanság elkerülésében, és energikusabbá tesz benünket.