Boraink

Feketeribizli boraink olyan régióból származnak, ahol már 1866-ban is foglalkoztak bor készitésével. Erről tanúskodik a község címere is, ami megtalálható borunk címkéjén. Ehez a tradicóhoz kapcsolódik két különleges borunk.

Pádár Exclusive

Az Exclusive jelzésű borunkat a száraz borok kedvelőinek készitettük. Enyhén kesernyés, kellemesen bársonyos ízét a különleges barrikolt készitési módnak, valamint a fekete ribizliben lévő gazdag savak és maradékcukor ideális arányának köszönheti. 

0,75 l Alkoholtartalom: 10,07%

Pádár Premium

A Prémium jelzésű borunk telt, gazdag ízvilága elnyeri tetszését mindenkinek, aki az enyhén édeskés feketeribizli bort részesíti előnyben.
A fekete ribizli gazdag savainak és a maradékcukor helyes arányának köszönhető a telt, friss és kellemesen gyümölcsös íze.

0,75 l Alkoholtartalom: 11% 

Pádár Arónia

Köszönhetően új receptünknek a vitaminok és a vas és jód növekedését értük el fekete berkenyéből készült borunknál, hanem egy finomabb ízt is, amelyet minden bizonnyal értékelni fognak az exkluzív borok kedvelői.

0,75 l Alkoholtartalom: 10,5%

Pádár Sparkling

Eredeti receptnek köszönhetően, amelyek a természetes cukrok és a gazdag savak egyensúlyán alapszik, a bor megőrzi teljes ízét és színét. A CO2 telítettsége frissességgel fokozza a bor gyümölcsös illatát.

0,75 l Alkoholtartalom: 10.5%